Klavuu Lip Sleeping Pack Favoriet van de maand november bij Beautyjournaal.nl

Beautyjournaal.nl is dé Wikipedia voor alle beauty vragen, die een mens maar kan hebben. Alles komt hier aan bod, of je nu wat wil weten over de laatste cosmetische ingrepen, schoonheidsbehandelingen of over de nieuwste en fijnste huidverzorgingsproducten. Het testpanel bestaat uit allemaal experts, die alle  producten uitgebreid testen. Iedere maand komen daar een aantal favorieten uit. Zo testte Lydia Leloux, makeup artist, de Klavuu Nourishing Care Lip Sleeping Pack van Klavuu en dit product mag zich met recht favoriet van de maand november noemen. Waarom is de Klavuu's Lip Sleeping Pack beauty product van de maand?

Lydia schreef er het volgende over: "Ik heb nooit eerder een lip-masker gebrobeerd, dus ik was erg benieuwd. Met het koudere weer worden mijn lippen weer wat droger, ruwer, rauwe hoekjes en voor je het weet loop ik de hele dag door lip-balm te smeren. Het masker is mooi verpakt en ziet er luxueus uit. Het zit in een glazen potje. Het product is verrijkt met voedende oliën van avocado-, zoete amandel- en abrikozenzaad. Het ruikt prettig naar vanille. Als je het aanbrengt proef je dat gelukkig niet, ik hou niet zo van smaakjes in een lip product. Veel lip verzorgingsproducten die ik heb geprobeerd vind ik te wasachtig, dik of plakkerig. Dit product is heel fijn van textuur, licht en voelt zijdeachtig aan. Het plakt ook niet en ligt als een dun filmpje op je lip. Je hebt maar heel weinig product nodig, dus volgens mij doe je hier een eeuwigheid mee. De volgende dag word ik inderdaad wakker met zachtere lippen. Het product zelf is zo goed als verdwenen van mijn lippen. Ze voelen ook wat voller. Dat zie ik niet echt maar zo voelt het wel. Bij regelmatig gebruik worden mijn lippen met de dag zachter, gladder en gehydrateerd. De huidstructuur is verbeterd, ook de rauwe hoekjes en ik gebruik overdag geen lip balm meer. Plus, de algehele productervaring is leuk. Met deze kleine pot in de buurt ben ik klaar voor de koudere maanden".

De lip balm van Klavuu is een masker voor de lippen voor de nacht, maar kan ook uitstekend gebruikt worden voor overdag. Droge, schrale, gesprongen lippen behoren voorgoed tot het verleden als je dit product regelmatig gebruikt. Je lippen worden bovendien voorzien van een mooi doorzichtig glansje, wat de natuurlijke kleur van de lippen benadrukt. Kortom, om droge, gebarsten lippen, te voeden, herstellen en te hydrateren is dit verzorgingsproduct van Klavuu voor de lippen een absoluut must have product.